Βραδιές ταινιών κάτω από τον έναστρο ουρανό του Ηρακλείου – Το θερινό σινεμά «Βηθλεέμ»

2 months ago 33

Μέσα σε μυρωδιές από γιασεμιά και κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό της Κρήτης, οι προβολές που έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 16.07.2022 στο θερινό σινεμά «Βηθλεέμ» στο Ηράκλειο, θα έχουν κάτι μαγικό, θυμίζοντάς μας τα κλασικά, ρομαντικά θερινά που έχουμε όλοι στο μυαλό μας.

«Το θερινό, δημοτικό σινεμά “Βηθλεέμ” συμπληρώνει φέτος 16 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Τα προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας δεν ήταν σε πλήρη ανάπτυξη, φέτος όμως υπάρχει πλήρης κάλυψη σε επισκέπτες και επομένως περισσότεροι από 300 άνθρωποι κάθε βράδυ, είναι σε θέση να επισκεφτούν το δημοτικό κινηματογράφο και να απολαύσουν τις εξαιρετικές ταινίες – οι περισσότερες βραβευμένος με Όσκαρ – αλλά και αφιερώματα σε μεγάλους σκηνοθέτες» είπε στο ΑΠΕ -ΜΠΕ η αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών και πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ηρακλείου, Ρένα Παπαδάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ταινίες που επιλέγονται από τη Νίνα Βελιγράδη, έχουν ήδη μεγάλη απήχηση στο κοινό που έχει καταστήσει τον δημοτικό θερινό κινηματογράφο σε «μια αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια», όπως πρόσθεσε η Ρένα Παπαδάκη.

Οι προβολές των δεκάδων ταινιών θα συνεχιστούν έως και τις 18 Σεπτεμβρίου, ενώ το χαμηλό κόστος του εισιτηρίου – στα 3,5 ευρώ – όπως επισήμανε η πρόεδρος της ΔΗΚΕΗ, ενισχύουν αυτή την καλοκαιρινή συνήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι συμπολίτες μας έρχονται στον κινηματογράφο, τους αρέσει πάρα πολύ ο χώρος, τους αρέσουν οι ταινίες, είναι προσιτό το εισιτήριο και νομίζω ότι το απολαμβάνουν. Έχουμε πληρότητα σχεδόν κάθε βράδυ και γι’ αυτό καλό είναι όσοι το επιθυμούν να κλείσουν και ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους στο cinema.dikeh.gr, για να μπορέσουν να απολαύσουν τις ταινίες και να απολαύσουν αυτή την αγαπημένη συνήθεια» είπε η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ηρακλείου.

Σε ό,τι αφορά αυτή τη συνήθεια, η Ρένα Παπαδάκη εξήγησε ότι μετατρέπεται σε μια ολόκληρη εμπειρία και ενσωματώνεται στο καλοκαίρι της Κρήτης που είναι μοναδικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο