Βόλος: 39χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικούς που τον συνέλαβαν να οδηγεί μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα

11 months ago 9

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου από ομάδα ΔΙ.ΑΣ. διαπιστώθηκε πως ένας άνδρας ηλικίας 39 ετών, οδηγούσε μοτοσικλέτα μεθυσμένος και χωρίς συγκατάθεση οδήγησης. Αφού ο άνδρας οδηγήθηκε στο τμήμα Τροχαίας Βόλου, και του ανακοινώθηκε πως πρόκειται να του βεβαιωθούν διοικητικές παραβάσεις, κινήθηκε απειλητικά κατά αστυνομικών, τους οποίους ξεκίνησε να σπρώχνει και να κλωτσάει.

Αναλυτικά η είδηση της ΕΛ.ΑΣ.

Βραδινές ώρες της 22/06/2022 αυθιγενής 39 ετών, κατελήφθη από Αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, Δ.Α.Τ. και σε κατάσταση μέθης, αφού προσήχθη στο Τ.Τ. Βόλου και ενημερώθηκε ότι θα του βεβαιωθούν διοικητικές παραβάσεις και η μηχανή θα ακινητοποιηθεί κινήθηκε απειλητικά κατά των Αστυνομικών απώθησε με το χέρι τον έναν και στη συνέχεια στην απόπειρα τους να τον δεσμεύσουν αντιστάθηκε με κλωτσιές και σπρωξίματα.

Ανωτέρω δράστης είχε στην κατοχή του έναν κόφτη (λεπίδι) με μήκος λάμας 9 cm, και συνελήφθη για τα αδικήματα «Βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων» και «Νομοθεσία περί όπλων - κατοχή» .

Δείτε όλο το άρθρο