Τζόνι Ντέπ: Η Άμπερ Χερντ δεν μπορεί να πληρώσει την αποζημίωση στην πρώην σύζυγό της

1 month ago 27

Δύσκολες ώρες για την Άμπερ Χερντ μετά την ήττα στη δικαστική διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ και την επιδίκαση πάνω από 10 εκατομμυρίων δολαρίων ως αποζημίωση στην πρώην σύζυγό της.

Ποσό που η Άμπερ Χερντ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να πληρώσει στον Τζόνι Ντεπ, επειδή τον δυσφήμισε, όπως δήλωσε σήμερα η δικηγόρος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρωταγωνιστής των Πειρατών της Καραϊβικής βγήκε νικητής από την πολύκροτη δίκη, μολονότι οι ένορκοι έκριναν ότι οι δύο σταρ συκοφάντησαν ο ένας τον άλλον.

Όταν ρωτήθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι NBC εάν η πελάτισσά της μπορεί να πληρώσει τα 10,4 εκατομμύρια της αποζημίωσης, η Ελέιν Μπρέντεχοφτ απάντησε: «Ω, όχι, σε καμία περίπτωση». Πρόσθεσε ότι η Χερντ, η οποία όπως λέει «δαιμονοποιήθηκε» από τους δικηγόρους του Ντεπ, σκοπεύει να ασκήσει έφεση στην απόφαση.

Οι επτά ένορκοι, αφού συνεδρίασαν επί 13 ώρες, δικαίωσαν τον Ντεπ σε τρία από τα σημεία της αγωγής του και του επιδίκασαν συνολικά ποσό ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Το δικαστήριο του Φέρφαξ μείωσε το ποσό στα 10,4 εκατομμύρια.

Ταυτόχρονα, οι ένορκοι έκριναν ότι ο 58χρονος Ντεμπ δυσφήμισε την Άμπερ Χερντ, στην οποία επιδίκασαν αποζημίωση ύψους 2 εκατομμυρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο