Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

1 month ago 19

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 4 Ιουνίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Με τις αλλαγές που συμβαίνουν τώρα, νιώθεις τα πράγματα να είναι λίγο στον αέρα και είναι καλύτερο να νιώσεις τα συναισθήματα πριν πάρεις τελικές αποφάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κρόνος ξεκινά την ετήσια ανάδρομη πορεία του και σε προτρέπει να κάνεις κάποια ταξινόμηση ή αναθεώρηση των στόχων ή των προσπαθειών σου. Η ερωτική, συναισθηματική σου ζωή έχει τα σκαμπανεβάσματά της.

Δίδυμοι: Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για σύνδεση και κοινή χρήση. Ωστόσο ο Κρόνος φτάνει στο σταθμό του καθώς γυρίζει ανάδρομος και σε ενθαρρύνει να επιβραδύνεις για να εξετάσεις τα σχέδια και τους στόχους σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλό είναι σήμερα να θυμάσαι πως η απλοποίηση των συναισθημάτων σου θα βοηθήσει στο να περάσεις καλύτερα τη μέρα σου. Εάν είσαι μόνη, το φλερτ και οι νέες κατακτήσεις βοηθούν να ανέβει η αυτοπεποίθηση και η διάθεσή σου.

Καρκίνος: Ο σταθμός του Κρόνου σήμερα σε ενθαρρύνει να επιβραδύνεις και να σκεφτείς τις προτεραιότητές σου. Οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς σε λάθη κρίσης μέχρι να εξοικειωθούν με τη μετατόπιση. Ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 23/10 και είναι μια λογική περίοδος για αναθεώρηση.

Αν και μπορεί να δώσει μια βαριά νότα στις επόμενες μέρες και τις ευθύνες μπορεί προσωρινά να τις αισθάνεσαι πιο έντονες από ότι είναι. Παρόλα αυτά απόλαυσε τη μέρα σου και άφησε πίσω τους προβληματισμούς.

Λέων: Ο Κρόνος σταθμεύει και γυρίζει ανάδρομος σήμερα και επειδή δεν έχεις συνηθίσει σε αυτήν τη βαριά ενέργεια μπορεί να νιώσεις αποπροσανατολισμένη.

Είναι καλύτερο να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για να σκεφτείς τις προτεραιότητές σου, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με συνεργασίες και σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου βοηθώντας να διατηρήσεις τη διάθεσή σου ανάλαφρη και ευχάριστη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο