Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

1 week ago 28

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 30 Ιουλίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ενώ μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα θέλοντας τακτικότητα και οικειότητα μπορεί να υπάρξει κάποια ψυχική πίεση καθώς η μέρα προχωρά. Πιθανά εμπόδια λόγω αντίθεσης Ερμή – Κρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τον Κρόνο να διασχίζει τον τομέα που διέπει τους στόχους σταδιοδρομίας, την ευθύνη και την κατάσταση μέχρι το επόμενο έτος, έχεις την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις αυτούς τους τομείς της ζωής σου, αλλά η διαδικασία μπορεί μερικές φορές να σε απογοητεύει. Σήμερα φρόντισε ωστόσο να περιορίσεις τις περίπλοκες σκέψεις και να περάσεις καλά.

Δίδυμοι: Μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα με ελαφρότητα και καλή διάθεση. Μια όψη Ερμή – Κρόνου μπαίνει στο παιχνίδι και μπορεί να αποκαλύπτει ελαττώματα ή εμπόδια ιδιαίτερα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τη μεταφορά και τον εξοπλισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα αρνητικά μπορεί να είναι πιο εμφανή από τα θετικά. Ενίσχυσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου σήμερα και επινόησε ευχάριτες δραστηριότητες και όχι συζητήσεις που μπορεί να επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα. Εάν είσαι μόνη, επικοινωνίες ή προβληματισμοί που αφορούν sτο παρελθόν μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια.

Καρκίνος: Η μέρα ξεκινά με έμφαση στα απλά πράγματα. Ακόμα κι έτσι μια αντίθεση Ερμή – Κρόνου έρχεται σε επιρροή καθώς προχωρά η μέρα και μπορεί προσωρινά να σε κρατήσει δεμένη.

Στην ιδανική περίπτωση, οικονομικά ή συναισθηματικά εμπόδια ή προκλήσεις σε βοηθούν να ανακαλύψεις βασικές ανάγκες ή πληροφορίες για τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου. Το να κάνεις μικρά βήματα προς την πραγματοποίηση ενός ονείρου μπορεί να είναι πιο ικανοποιητικό τώρα ακόμα και αν πρέπει να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο προτού προχωρήσεις.

Λέων: Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να είναι πιο εύκολο και γοητευτικό. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να αναδυθεί μια ελαφρώς άβολη αλήθεια, αλλά όταν σκέφτεσαι τη μεγάλη εικόνα είναι καλό να γνωρίζεις.

Κάποιος μπορεί να είναι αδικαιολόγητα επικριτικός ή απογοητευτικά να μην ανταποκρίνεται. Προσπάθησε να εστιάσεις σε πράγματα που μπορείς να βελτιώσεις και να έχεις τη δύναμη να ελέγξεις. Μια όψη Ερμή – Κρόνου μπορεί να δείχνει μια ψυχική ένταση ή ένα μπλοκάρισμα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο