Θεοδωρικάκος για τη σύλληψη αστυνομικού για βιασμό ανήλικης: Δεν υπάρχει θέση στην ΕΛ.ΑΣ για επίορκους

2 weeks ago 15

Θεοδωρικάκος

«Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας συνέλαβε έναν αστυνομικό για βιασμό ανηλίκου. Συμβάλλει έτσι στη διαφάνεια και την ενίσχυση της αξιοπιστίας της ΕΛ.ΑΣ στην κοινωνία», τόνισε ο υπουργός

Ανάρτηση σχετικά με τη σύλληψη αστυνομικού για γενετήσιες πράξεις κατά ανηλικού παιδιού πραγματοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Δεν υπάρχει θέση στην ΕΛ.ΑΣ για επίορκους, για τους ελάχιστους  που δεν τιμούν τη στολή τους» αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός, ενώ επιβεβαίωσε πως συνελήφθη για βιασμό.

Αναλυτικά η ανάρτηση του υπουργού

«Δεν υπάρχει θέση στην ΕΛ.ΑΣ για επίορκους, για τους ελάχιστους  που δεν τιμούν τη στολή τους. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας συνέλαβε έναν αστυνομικό για βιασμό ανηλίκου. Συμβάλλει έτσι στη διαφάνεια και την ενίσχυση της αξιοπιστίας της ΕΛ.ΑΣ στην κοινωνία».

Δεν υπάρχει θέση στην ΕΛ.ΑΣ για επίορκους, για τους ελάχιστους που δεν τιμούν τη στολή τους. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας συνέλαβε έναν αστυνομικό για βιασμό ανηλίκου. Συμβάλλει έτσι στη διαφάνεια και την ενίσχυση της αξιοπιστίας της ΕΛ.ΑΣ στην κοινωνία.

— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) July 30, 2022

Πηγή: skai.gr

Δείτε την ροή ειδήσεων και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.

Δείτε όλο το άρθρο