ΣΥΡΙΖΑ: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για πλαστό έγγραφο με την υπογραφή Τσίπρα

2 weeks ago 8

Ένα έγγραφο, εμφανώς πλαστό, που «κυκλοφόρησε» στα social media και προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ. Η Κουμουνδούρου αποφάσισε να προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Το έγγραφο αυτό, που φέρει σφραγίδα της Βουλής και την «υπογραφή» του Αλέξη Τσίπρα (!), φέρεται να είναι… «οδηγίες» του ΣΥΡΙΖΑ προς τα μέλη του για το πως θα πρέπει να «παίξει» στα social media το θέμα με τις πρόσφατες γυναικοκτονίες που συγκλονίζουν τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Για τη χυδαία αυτή ανάρτηση και την πλαστογραφία ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τόσο για τον πλαστογράφο όσο και για όσους την αναπαράγουν» ανέφερε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Τάνια Καραγιάννη, κάνοντας retweet έναν από τους ανώνυμους λογαριασμούς που αναπαρήγαγαν το πλαστό έγγραφο.

Δείτε την ανάρτησή της

Για τη χυδαία αυτή ανάρτηση και την πλαστογραφία ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τόσο για τον πλαστογράφο όσο και για όσους την αναπαράγουν. https://t.co/p5h0S9DLIP

— Tania Karagianni (@TaniaKaragiann1) August 2, 2022

Για το θέμα υπήρξε αντίδραση και από τη Βουλή. «Έγγραφο, που είδε το φως της δημοσιότητος πριν λίγο και φέρεται να προέρχεται από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας σφραγίδα εισερχομένου εγγράφου στην Ειδική Γραμματεία Προέδρου της Βουλής με αριθμό πρωτοκόλλου 86646/2.8.2022, ουδέποτε υπεβλήθη στη Βουλή, καθώς και ότι ο εν λόγω αριθμός πρωτοκόλλου είναι ανύπαρκτος», ανέφερε το Γραφείο Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο