Συναυλία σπουδαστών του ΚΩΘ με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης

1 month ago 23

25/05/2022 05:52

|

THESTIVAL TEAM

Για ένατη χρονιά (μετά τη διετή αναγκαστική διακοπή λόγω covid) το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης παρουσιάζει την ετήσια συναυλία των επίλεκτων σπουδαστών του, σε συμπαραγωγή με την Διεύθυνση Πολιτισμού & Τουρισμού και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Οι νεαροί ταλαντούχοι σπουδαστές τού ΚΩΘ, Ορέστης Σιωρόπουλος (πιάνο), Πρόδρομος Μιχαηλίδης (σαξόφωνο), Ευριπίδης Σαμαράς(βιολοντσέλο), Θοδωρής Δίντσιος(όμποε)και Ιορδάνης Σάντος-Μαστραλέξης (βιολί), θα ερμηνεύσουν έργατωνM. Ravel, A.Glazunov, A.Dvořák, J. N. Hummelκαι P. Ι. Tchaikovsky υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Βλαδίμηρου Συμεωνίδη.

Όπως γράφει ο Διευθυντής του Ωδείου, Γεώργιος-Ιούλιος Παπαδόπουλος,«Λίγο πριν η άνοιξη δώσει τη θέση της στο καλοκαίρι, το Άρωμα της Μουσικής συνεχίζει να διαχέεται από τα μουσικά ταλέντα του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης . . . που διακρίθηκαν στον εσωτερικό διαγωνισμό κοντσέρτου. Πέντε νεαροί μουσικοί καλλιτέχνες συμπράττουν με την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, προσφέροντας στο κοινό μας ένα ευωδιαστό μουσικό μπουκέτο. Ευχαριστώ τους καθηγητές και τους λοιπούς συντελεστές για τη συμβολή τους στην υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης, καθώς επίσης τη Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης για την ένθερμη υποστήριξή τους, και προσβλέπω σε μια πλούσια αισθητική εμπειρία!».

Σήμερα, Τετάρτη 25 Μαΐου, ώρα 21.00, στην Αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» (Μ2) του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες – εισιτήρια:

2310 895938/9 | https://www.ticketservices.gr/el/events/?eventid=7508

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο