Σάββας Κάλφας: Δεν έχω καμία σχέση με τον Παναγιώτη Πέτσα

1 month ago 19

05/06/2022 13:02

|

THESTIVAL TEAM

Στην εκπομπή «Open Weekend» και τη Βίκυ Δέτσικα έδωσε συνέντευξη ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος μίλησε για το Survivor, τη ζωή του μετά το ριάλιτι, αλλά και τη συνεργασία του με τον Παναγιώτη Πέτσα.

«Η ζωή μου μετά το Survivor είναι ωραία, μου πήρε λίγο χρόνο να συνέλθω, αλλά δεν έχει αλλάξει. Είχα πάντα στο μυαλό μου να ανοίξω το δικό μου γραφείο σαν ψυχολόγος. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου προτεραιότητα έχει η γιόγκα. Ο Μαρτίκας είναι ένας άνθρωπος που σκιαγραφεί τις προσωπικότητες των άλλων πολύ καλά. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι κανονικός ριάλιτερ», είπε αρχικά ο Σάββας Κάλφας.

Ο Σάββας Κάλφας είπε στη συνέχεια: «Είναι διαφορετικό να παραβιάσεις έναν κανόνα για να επικοινωνήσεις με την οικογένειά σου από το να μπεις και να δεις τις συνεντεύξεις των συμπαικτών σου. Δεν έχω μιλήσει με τη Σοφιάνα από τότε που γύρισε, έπαιξε το παιχνίδι πονηρά. Οι νέοι παίκτες μας μετέφεραν τα νέα από τον έξω κόσμο. Όλο αυτό όμως είναι παγίδα γιατί αυτός που στα μεταφέρει μακροπρόθεσμα θα γίνει αντίπαλός σου».

Κλείνοντας, ο Σάββας Κάλφας ανέφερε: «Όταν είδα τι έγραφαν για την επαγγελματική φωτογράφιση που έκανα με τον Παναγιώτη Πέτσα, σκέφτηκα “με τι ασχολείται ο κόσμος, δεν έχω καμία σχέση μαζί του”. Απλά συνεργαστήκαμε μαζί για οκτώ ώρες».

Δείτε όλα όσα είπε:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο