Παύλος Ευαγγελόπουλος: Τι είναι αυτό που τον πείραξε μετά το “Ρετιρέ” (video)

1 month ago 15

03/06/2022 19:35

|

THESTIVAL TEAM

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για την επιτυχία του Ρετιρέ κι αν ένιωσε ότι τον στιγμάτισε καλλιτεχνικά.

«Όταν ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση κι ήταν οι πρώτες δουλειές που έγιναν, όπως και το Ρετιρέ, αμέσως μετά άλλαξε λίγο η αισθητική κι ο χάρτης. Έγιναν άλλου είδους δουλειές κι αυτές θεωρήθηκαν λίγο παρωχημένες. Είναι σαν να τελείωσε μια εποχή και να ξεκίνησε μια καινούρια. Το Ρετιρέ είναι λίγο καλτ. Μετά άλλαξε λίγο το χιούμορ κι η κατάσταση κι αυτό θεωρήθηκε παρωχημένο» ανέφερε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

«Μετά το Ρετιρέ έγινε αυτό (ένιωσα να με εξαιρούν) και ξαφνικά στη συνείδηση του χώρου τοποθετήθηκες κάπου αλλού. Με πείραξε στην αρχή γιατί γενικά δεν μου αρέσει να χαρακτηρίζονται οι ηθοποιοί ή να υπάρχουν ταμπέλες. Δεν είσαι εμπορικός, θεατρικός ή τηλεοπτικός ας πούμε. Είσαι επαγγελματίας κι είσαι είτε καλός είτε κακός. Δεν συμφωνώ με αυτό κι υπάρχει ακόμα» δήλωσε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο