Ο Νίκος Γαβαλάς αποχαιρέτησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Αισθάνομαι ευλογημένος και ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη»

3 weeks ago 15

 «Αισθάνομαι ευλογημένος και ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη»

Ο Νίκος Γαβαλάς αποχώρησε από τη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και με μία μακροσκελή ανάρτησή του στα social media, είπε το δικό του “αντίο” στην ομάδα.

Δήλωσε ευλογημένος για όσα έζησε στους Πειραιώτες και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τους αντικαταστάτες του, αλλά και τον Βαγέλλη Μαρινάκη για την ευκαιρία που του έδωσε.

Η ανάρτηση του Γαβαλά

Η ομορφιά της ζωής κρύβεται στους κύκλους της. Σημασία δεν έχει το διάστημα, αλλά ο τρόπος που τους ζεις. Και είναι αλήθεια πως εδώ και τρία χρόνια, έζησα έντονες στιγμές στη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αισθάνομαι ευλογημένος για αυτές τις στιγμές και οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μεγάλη ευκαιρία που μου έδωσε.

Από την πρώτη ημέρα έως και σήμερα, πορεύτηκα με σεβασμό στην ιστορία του Ολυμπιακού, χωρίς στείρες συγκρούσεις, με προτεραιότητα το διάλογο και το σεβασμό. Μαζί με τους άμεσους συνεργάτες μου, Βασίλη Δούκα και Αλέξη Περδίκη, όπως και τον Πάρη Φραγκούλη με τα υψηλής αισθητικής βίντεό του, τους οποίους και ευχαριστώ, εργαστήκαμε σκληρά για να το καταφέρουμε. Αμέριστη συμπαράσταση και άριστη συνεργασία είχαμε από το σύνολο των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος σε αυτήν μας την πορεία.

Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους των ομάδων της Super League με τους οποίους πραγματικά είχα μία γόνιμη συνεργασία. Τέλος, ευχαριστώ τους ρεπόρτερ που καλύπτουν τα θέματα του Ολυμπιακού για αυτά τα τρία χρόνια «κοινής» μας διαδρομής.

Παραδίδω τη σκυτάλη της Διεύθυνσης Επικοινωνίας και του Γραφείου Τύπου στους άξιους συνάδελφους, Γρηγόρη Μπάτη, Δημήτρη Σαμόλη και Δημήτρη Μαργωμένο, στους οποίους εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία.

Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου. Θα προσπαθήσω με τις ίδιες αρχές να πορευτώ από τη νέα θέση, που μου εμπιστεύεται ο κ. Μαρινάκης, αυτή της Διεύθυνσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπως και του υπεύθυνου του project «100 Χρόνια Θρύλος, 1925-2025».

Ένας νέος κύκλος ανοίγει με πολλές όμορφες προκλήσεις στο τέλος του οποίου ευελπιστώ να φανώ αντάξιος της ιστορίας του Ολυμπιακού. Και επί προσωπικού: είμαι σίγουρος πως εκεί ψηλά, ο Μιλτιάδης και ο Νικήτας εξακολουθούν να καμαρώνουν και να χαμογελούν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Gavalas (@nikosgavalas_)

To άρθρο Ο Νίκος Γαβαλάς αποχαιρέτησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Αισθάνομαι ευλογημένος και ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Δείτε όλο το άρθρο