Νίκος Κοκλώνης: Aν όλα πάνε στραβά στη ζωή μου δίπλα μου θα είναι από 0 έως 3 άτομα

1 month ago 29

29/05/2022 13:33

|

THESTIVAL TEAM

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα επαγγελματικά του, τη χρεοκοπία, αλλά και πώς επηρέασαν το χαρακτήρα του, μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης σε podcast του gossip-tv.
«Όταν χρεοκόπησε η εταιρία μου στη Νέα Υόρκη, ήθελα να αυτοκτονήσω. Δεν ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα ως αποτυχημένος. Καλύτερα να πλένω πιάτα στην Αστόρια. Όλοι που έτρωγαν ψωμί από εμένα ήταν οι πρώτοι που με χτύπησαν όταν χρεοκόπησα. Ήμουν μικρότερος σε ηλικία και πιο ευάλωτος συναισθηματικά. Ένιωσα ένα τίποτα, ήμουν ένας γυμνός βασιλιάς», ανέφερε ο επιχειρηματίας, παραγωγός και τηλεπαρουσιαστής.

Απαντώντας στο πώς τον επηρέασε όλο αυτό, ο ίδιος είπε ότι «Είμαι πολύ καλοπροαίρετος και δε θέλω να σκέφτομαι για τον άλλο αρνητικά. Η πρώτη μου αντίδραση είναι να πιστέψω τον άλλο. Με τόσα που έχω περάσει σίγουρα πλέον φιλτράρω περισσότερο τον άλλο».

«Αν όλα στη ζωή μου πάνε στραβά, δίπλα μου θα είναι από μηδέν έως τρία άτομα. Αυτό το ξέρω και με πληγώνει, αλλά αυτή είναι η ζωή. Υπάρχει πολύς κόσμος που κυνηγάει το φως. Όταν το φως σβήσει, θα πάνε και εκεί που θα ανάψει. Υπάρχουν και κάποιοι που τους αρέσει το σκοτάδι και εγώ αυτούς ψάχνω για να τους έχω στη ζωή μου», σημείωσε ακόμη ο Νίκος Κοκλώνης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο