ΝΔ σε Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζετε στελέχη σας που παραπέμφθηκαν στο Ειδικό Δικαστήριο

1 day ago 3

Σκληρή απάντηση από τη ΝΔ στην ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση με τις παρακολουθήσεις. «Οι απαντήσεις (σ.σ. στην υπόθεση) θα δοθούν με τον δέοντα τρόπο και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση των συνεπειών του λανθασμένου χειρισμού που επιδείχθηκε», τονίζει η Πειραιώς.

Απαντώντας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ επισημαίνει ακόμη ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «στηρίζει Υπουργούς της Κυβέρνησής του, οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

«Η θέση της Κυβέρνησης, όπως εκφράστηκε ήδη από χθες, είναι ξεκάθαρα υπέρ της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης, στο πλαίσιο που θέτει ο νόμος και η φύση των ζητημάτων. Οι απαντήσεις θα δοθούν με τον δέοντα τρόπο και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση των συνεπειών του λανθασμένου χειρισμού που επιδείχθηκε. Η Κυβέρνηση χειρίζεται όλα τα θέματα, πόσω μάλλον τέτοια, με θεσμικό σεβασμό και με γνώμονα τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος, τηρώντας αυστηρά όσα ορίζει ο νόμος. Όσο και αν επιδιώκουν ορισμένοι δημιουργώντας σύγχυση να προκαλέσουν εντελώς ανυπόστατους συνειρμούς, οι πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης θα φανούν. Κι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για Προανακριτική Επιτροπή, οι πολίτες διαθέτουν θεσμική μνήμη και θυμούνται ότι ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να στηρίζει Υπουργούς της Κυβέρνησης του οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο