Ναταλία Γερμανού: Όφειλα και εγώ να σεβαστώ ότι ο Πέτρος Ίμβριος ήθελε να γίνει πατέρας

1 month ago 19

05/06/2022 16:32

|

THESTIVAL TEAM

Την πρόσφατη δήλωση του πρώην συζύγου της Πέτρου Ίμβριου ότι σεβάστηκε την επιλογή της να μη θέλει να αποκτήσουν μαζί ένα παιδί σχολίασε σήμερα μέσα από την εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού.

«Όσο σαφές και να ‘ναι, όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και του λες από την αρχή ότι δεν έχει χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας και αυτός ο άνθρωπος το σέβεται αλλά πάντα μέσα του μπορεί να ελπίζει ότι αυτό το πράγμα με την πάροδο του χρόνου θα αλλάξει. Αυτό το σπουδαίο πλάσμα, ακριβώς επειδή είναι γεννημένος για μπαμπάς, έχει τη στόφα του γονιού σε κάθε κύτταρό του, επειδή σεβάστηκε το γεγονός ότι εγώ δεν ήθελα να γίνω μητέρα, όφειλα και εγώ να σεβαστώ το γεγονός ότι εκείνος ήθελε να γίνει πατέρας και να μην του στερήσω αυτή τη χαρά που σήμερα βιώνει.

Γι’ αυτό σήμερα έχουμε τη σχέση που έχουμε. Όταν δεν έχεις απωθημένο ότι κατέστρεψες ή σε κατέστρεψε κάποιος μπορείς να διατηρήσεις μια σχέση αγάπης, σεβασμού και απέραντης εκτίμησης για όσα έχεις ζήσει» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο