Μάντζος στον ΣΚΑΪ: Γιατί πανηγύριζε η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός για τα αποτελέσματα της συνόδου του ΝΑΤΟ;

1 month ago 20

«Εμείς είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε έτοιμοι, και σε επίπεδο προσωπικού και πολιτικών» δήλωσε για τις πρόωρες εκλογές ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ. 

Στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι», με τον δημοσιογράφο Γιάννη Ντσούνο, μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος.

Ερωτηθείς για το ζήτημα των πρόωρων εκλογών, ο κ. Μάντζος τόνισε ότι «θα μας πει ο πρωθυπουργός την ημερομηνία των εκλογών. Εμείς είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε έτοιμοι, και σε επίπεδο προσωπικού και πολιτικών. Και τα ψηφοδέλτιά μας θα είναι έτοιμα εγκαίρως – προφανώς - αλλά κυρίως οι πολιτικές προτάσεις μας. Εμείς εκεί στοχεύουμε, στη μάχη του αυτονόητου και του συγκεκριμένου σε κάθε μεγάλο πρόβλημα, σε κάθε μεγάλη πρόκληση του μέλλοντος. Έτσι κάναμε και στην πανδημία, έτσι κάνουμε και στην ενεργειακή κρίση και την κρίση της οικονομικής ακρίβειας».

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα της Συνόδου του ΝΑΤΟ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ανάφερε χαρακτηριστικά: «Προσπαθώ να καταλάβω γιατί πανηγύριζε η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός από προχθές».

Και συνέχισε, λέγοντας ότι «στην αρχή ειπώθηκε ότι δεν υπήρχε καμία αναφορά για την αποστρατικοποίηση των νησιών. Χθες είδαμε τον κ. Ερντογάν από τη συνέντευξη Τύπου να επαναφέρει τις ίδιες προκλητικές δηλώσεις.

Ειπώθηκε ότι δεν υπήρξε άνοιγμα των εξοπλισμών. Τελικά μέσα από τη συνάντηση του κ. Ερντογάν με τον κ. Μπάιντεν, ο Τούρκος πρόεδρος μέχρι και ''ευχαριστώ'' πήρε και προφανώς τη διαβεβαίωση ότι θα ανοίξει ξανά η κουβέντα, η συζήτηση στις ΗΠΑ για τα F-16».

Πηγή: skai.gr

Δείτε την ροή ειδήσεων και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.

Δείτε όλο το άρθρο