“Λευκό – κόκκινο – μπλε”: Ομαδική έκθεση φωτογραφίας στα Λαδάδικα το Σάββατο

1 month ago 17

02/06/2022 12:15

|

THESTIVAL TEAM

Η Photoglobe επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο των καλλιτεχνικών eventsμε μία ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο ῾Λευκό- κόκκινο-μπλε῾. Σε μία εποχή που οι περιορισμοί και το ῾γκρίζο῾ μας κλείνουν καθημερινά το μάτι, η ανάγκη για έκφραση και επικοινωνία μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας, είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Έτσι, 26 μαθητές φωτογραφίας της Photoglobe, εξερευνούν τα δικά τους μονοπάτια έκφρασης και δημιουργίας, εμπνέονται από τα χρώματα και δημιουργούν εικόνες που αντανακλούν την προσωπικότητα και τα συναισθήματα τους.

Λευκό, κόκκινο και μπλεπαίρνουν῾ζωή῾ μέσα από ανθρώπους, νεκρή φύση,αγροτικά και βιομηχανικά τοπία, φωτογραφίεςδρόμου, λεπτομέρειεςκαι κτίρια και μετατρέπονται σε καμβά έμπνευσης και δημιουργίας.

Hέκθεση θα φιλοξενηθεί για μία μόνο ημέρα στο Μπενσουσάν Χαν, ένα κτίριο με έντονο άρωμα και γοητεία από το παρελθόν, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, από τις 10:00 έως τις 23:00, ενώ τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 18:00.

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι: Αλεξάνδρα Ανδρεάδου, Αναστασία Ιωάννου, Αναστασίου Κωνσταντίνος, Αναστασία Γκάτζιου, Αφροδίτη Διαμαντοπούλου, Γιάννης Γερονάτσιος, Γιώργος Στεφανίδης, Δέσποινα Παπασταματίου, Δέσποινα Φετεινίδου, Δήμητρα Καπακτσή, Δημήτρης Τσιλίκης, Δημήτρης Μάγειρας, Ελένη Ελευθεριάδου, Ιωάννα Βασιλειάδου, Κωνσταντίνος Φίστας, Λιάνα Κωνσταντινίδου, Μαρία Στογιαννίδου, Μηνάς Μελίδης, ΝίκοςΠολυχρονάκος, Ξανθίππη Βασιλειάδου, Όλγα Τσιβρανίδου, Παύλος Χατζηιωαννίδης, Πέτρος Ντέμος, Σοφία Μαρκατοπούλου, Σοφία Παπουτσή, Στέλλα Βαβλή

Διοργάνωση-επιμέλεια: Photoglobe| Βασιλική Ελευθερίου

Ο νέος κύκλος ομαδικών μαθημάτων φωτογραφίας θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2022.Aτομικά μαθήματα, πιστοποιήσεις και workshopsπραγματοποιούνται καθ᾽όλη τη διάρκεια του έτους.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο