Καστοριά: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο γιος της ηλικιωμένης που βρέθηκε θαμμένη, για τις ψευδείς καταθέσεις

2 months ago 45

 Στο αυτόφωρο ο γιος της 82χρονης που βρέθηκε θαμμένη

Αντιφάσεις οδήγησαν στη σύλληψη του 46χρονου για ψευδή κατάθεση 

Στο Δικαστικό Μέγαρο Καστοριάς οδηγήθηκε σήμερα, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022, στη 1 το μεσημέρι ο 46χρονος γιος της 82χρονης από το Δενδροχώρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SVOURANEWS.GR ο 46χρονος ζήτησε και πήρε αναβολή για να απολογηθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022. Μέχρι τότε θα είναι κρατούμενος, στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς.

O 46χρονος από το Δενδροχώρι Καστοριάς, που δήλωσε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, την εξαφάνιση της 82χρονης μητέρας του, οδηγήθηκε νωρίτερα στο αυτόφωρο.

Την επόμενη μέρα, λίγα μέτρα από το σπίτι που διέμενε η οικογένεια, οι αστυνομικοί εντόπισαν τμήματα ανθρώπινου σώματος και εικάζεται ότι πρόκειται για την 82χρονη, με την ιατροδικαστική έρευνα να αναμένεται να το επιβεβαιώσει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 46χρονος την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου δήλωσε πως η μητέρα του εξαφανίστηκε την προηγούμενη μέρα, δηλαδή την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου. Όταν την επόμενη μέρα η έρευνα έφερε στο φως τη σορό, με ενδείξεις ότι φαινόταν να είναι θαμμένη για περισσότερο από ένα εικοσιτετράωρο, ο γιος της ηλικιωμένης άλλαξε την κατάθεσή του, υποστηρίζοντας πως είχε να δει τη μητέρα του για δέκα ημέρες. Αυτές οι αντιφάσεις οδήγησαν στη σύλληψη του 46χρονου για ψευδή κατάθεση και σήμερα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του δικαστηρίου.

Ο ίδιος, τις προηγούμενες ημέρες, δήλωνε άγνοια για την τύχη της μητέρας του στους αστυνομικούς.

Εν τω μεταξύ, η έρευνα συνεχίζεται για την υπόθεση και τις επόμενες ημέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, τα οποία αναμένεται να επιβεβαιώσουν αρχικά, αν η σορός που εντοπίστηκε ανήκει στην 82χρονη και στοιχεία για τον χρόνο και τα αίτια του θανάτου

ΠΗΓΗ: SVOURANEWS- ERT NEWS

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλο το άρθρο