Η “Δωδέκατη Νύχτα” από το τμήμα Θεάτρου του ΑΠΘ έρχεται στο Τελλόγλειο

4 weeks ago 14

06/06/2022 07:04

|

THESTIVAL TEAM

Το δωδέκατο και τελευταίο μάθημα της χρονιάς για τους φοιτητές της κατεύθυνσης Υποκριτικής του Τμήματος Θεάτρου του Α.Π.Θ. έχει τη μορφή της μουσικής παράστασης με αντιπροσωπευτικά τραγούδια από τα περισσότερα θεατρικά είδη του 20ου αιώνα. Το επικό θέατρο και το αρχαίο δράμα συνυπάρχουν με την επιθεώρηση, το μιούζικαλ και τις νεότερες τάσεις της δραματουργίας.

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 19:00 στο εξωτερικό αμφιθέατρο του Τελλογλείου, ο Κώστας Βόμβολος με τους φοιτητές του θα μας ταξιδέψουν στον μουσικοχορευτικό κόσμο του 20ου αιώνα.

Επιλογή-διδασκαλία τραγουδιών: Κώστας Βόμβολος

Συμμετέχουν: Τάσος Γούναρης, Μαριάννα Δαμιανίδου, Ειρήνη Johnsen , Φρειδερίκη Kαμπάρη, Πάνος Κεφαλούρος, Φανή Κουρτίδου, Κορίνα Κυρκίμη, Βασιλεία Λούζη, Παντελής Μπακατσέλος, Χριστίνα Μπομπόλη, Άννα Μπουντζή, Χρυσάνθη Παναγιωτοπούλου, Έλενα Παπαζάχου, Βλάσης Παπακωνσταντίνου, Θάνος Πουμάκης, Άννα Ρίζου, Βασιλική Σιβένα , Κωνσταντίνος Τερζόγλου, Ελίνα Τσιορμπαντζή.

Είσοδος ελεύθερη.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο