Γιώργος Σαμπάνης: Γράφτηκαν πράγματα για το τροχαίο που δεν ισχύουν

1 month ago 23

05/06/2022 18:31

|

THESTIVAL TEAM

«Γράφτηκαν πράγματα που δεν ισχύουν», ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης, Γιώργος Σαμπάνης, για το τροχαίο ατύχημα που είχε πρόσφατα.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA, ο Γιώργος Σαμπάνης είπε για το τροχαίο ότι «ο Θεός είναι πολύ μεγάλος. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί και εμείς και τα άλλα κορίτσια… Δε θέλω να πω λεπτομέρειες γιατί περιμένουμε να βγει η αναφορά της τροχαίας. Ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει αλλά δε θέλω να το πω στον αέρα. Δεν ήρθα σε δύσκολη θέση απλά επειδή διάβασα διάφορα και γράφτηκαν διάφορα, θα δείξει η τροχαία τι και πως.

Γράφτηκαν πράγματα που δεν ισχύουν. Απέφυγα τόσες μέρες να βγω να το συζητήσω δημόσια γιατί δεν είναι καλό. Όταν σώζεσαι από θαύμα απλά κάνεις τον σταυρό σου και λες “Δόξα τω Θεώ” που σωθήκαμε, δεν κοιτάς κάτι άλλο» δήλωσε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Παράλληλα, με αφορμή την επικείμενη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Σαμπάνης αποκάλυψε πως βρίσκεται στην Ιταλία λόγω των γυρισμάτων του νέο του τραγουδιού στο οποίο πρωταγωνίστρια θα είναι και πάλι η σύντροφός του Ιωάννα Σαρρή.

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού είπε στον Γιώργο Σαμπάνη αν θέλει να μπει και η αγαπημένη του, Ιωάννα Σαρρή, στο πλάνο για να τους πει απλά μια καλησπέρα με τον τραγουδιστή να απαντά ότι «έχει κοκκινίσει σαν το παντζάρι η Ιωάννα δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει πάει σε ένα παγκάκι και κάθεται δεν ακούει τίποτα».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλο το άρθρο