«Χυδαιότητα και λασπολογία»: Νέα απάντηση Πλεύρη σε Πολάκη από το βήμα της Βουλής

1 month ago 2

Ο υπουργός Υγείας στο κενό συζήτησης επίκαιρης ερώτησης αρμοδιότητας του απάντησε για δεύτερη κίνηση μέσα στην ίδια ημέρα, αυτή τη κίνηση από το βήμα της Βουλής, στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον για λάσπη στον ανεμιστήρα.

«Πρόκειται για χυδαιότητα και τονίζω ότι στο πόθεν έσχες μου γράφεται ότι είναι κληρονομιά», είπε και πρόσθεσε πως ενώ είναι σαφές αυτό, «ο κ. Πολάκης για να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα έρχεται και κάνει αυτή την αναφορά που αναπαράγεται στο Διαδίκτυο».

«Ακόμη και στο Διαδίκτυο να μπείτε έχω τη φωτό τη μητέρας μου», είπε και κατηγόρησε τον Παύλο Πολάκη ότι εμπλέκει τη μαμά του που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην αντιπαράθεση.

«Ο κ Πολάκης πήρε δάνειο, θα κριθεί... Εγώ ως υπουργός δεν έχω καμία μεταβολή», σημείωσε και επανάλαβε πως μακάρι να ζούσε η μαμά του, να μην την είχε χτυπήσει όχημα και να μην είχε κληρονομήσει τα ακίνητα.

«Δεν περιμένω να σεβαστεί τη μαμά μου εδώ δεν σεβάστηκε τη δική του μητέρα, αλλά να πάψει να είναι λασπολόγος», κατέληξε.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με ανάρτησή του στο Facebook διερωτήθηκε «πώς» έφτασε να έχει 32 ακίνητα, όπως δήλωσε στο πόθεν έσχες του το 2020 ενώ το 2019 είχε δηλώσει τέσσερα. Αντίστοιχα αναφέρθηκε και στις τραπεζικές καταθέσεις που δήλωσε στην δήλωση περιουσιακής κατάστασης καθώς από 323.800 ευρώ έφτασαν τις 452.100 για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Όπως σημείωσε ο κ. Πλεύρης, τον Ιούνιο του 2020 έχασε τη μαμά μου σε τροχαίο, τονίζοντας:

«Θα προτιμούσα να μην είχα κληρονομήσει τίποτα και να ζούσε η μαμά μου».

Δείτε όλο το άρθρο