Αννίτα Ναθαναήλ για Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πιστεύω σε αυτή, θεωρώ πως μπορεί να κάνει τα πάντα

1 month ago 24

Η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» συνάντησε την Αννίτα Ναθαναήλ στην δράση του φιλοζωικού και πολιτισμικού σωματείου Αγάπη.

Η Αννίτα Ναθαναήλ αναφέρθηκε στην αγαπημένη της φίλη, Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία βρίσκεται πάντα εκεί και την στηρίζει με την παρουσία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχετικά με το ξέσπασμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά της δηλώσεις συγκρατούμενης της 33χρονης Έφης, που της επιτέθηκε με το βιτριόλι, η Αννίτα Ναθαναήλ δήλωσε πως «έχει δικαίωμα να εκφράζει την οργή της. Μακάρι να γίνει πράξη για το μέλλον, να εμπνευστούν κάποιοι άνθρωποι να αντιμετωπίζουν διαφορετικά τέτοιες ενέργειες».

Πως νιώθει η Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς την μάσκα; Η φίλης της αποκαλύπτει: «Αισθάνεται υπέροχα και είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ που πρέπει να δώσουμε στον κόσμο που την αγκάλιασε και την αποδέχτηκε, που θεωρεί την εικόνα της φυσιολογική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είμαστε αυτή η κοινωνία που έχουμε την ανοχή να αγκαλιάσουμε και αυτούς που έχουν ανάγκη. Ισχύει ότι δε πήγε καλά το τελευταίο τςη χειρουργείο. Δεν το βάζουεμ κάτω, είμαστε εδώ. Έχουμε υπομονή και επιμονή».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις και η συμβουλή της Αννίτας Ναθαναήλ είναι να κάνει ότι εκείνη αισθάνεται.

«Η Ιωάννα είναι αξιοθαύμαστο πλάσμα. Εμπνέει πολλούς ανθρώπους καθημερινά, όχι μόνο γυναίκες. Την πιστεύω, θεωρώ πως μπορεί να κάνει τα πάντα», δήλωσε η Αννίτα Ναθαναήλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο