Άλμπερτ Μπουρλά για ευλογιά των πιθήκων: «Δεν θα αποτελέσει μεγάλο κίνδυνο»

2 months ago 41

«Δεν ανησυχούμε ότι η ευλογιά των πιθήκων θα αποτελέσει μεγάλο κίνδυνο», δηλώνει ο CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, μετά τη σημερινή (Κυριακή, 22.5.2022) εκδήλωση, στην οποία ανακηρύχθηκε σε επίτιμο πρόεδρο του συνδέσμου Ελλάδας – Ισραήλ.

Ο Άλμπερτ Μπουρλά εμφανίστηκε καθησυχαστικός στις δηλώσεις του σχετικά με την ευλογιά των πιθήκων, ωστόσο τόνισε ότι «όλα τα ζητήματα υγείας μας απασχολούν. Και φυσικά, είχα την ευκαιρία, από τις πρώτες στιγμές που ανακοινώθηκε, να το κοιτάξω με τους συνεργάτες μου. Δεν ανησυχούμε αυτή τη στιγμή ότι κάτι τέτοιο θα αποτελέσει μεγάλο κίνδυνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Νομίζω ότι ο στόχος όλων μας αυτή τη στιγμή θα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση του κορονοϊού. Αυτός είναι ο πραγματικός κίνδυνος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο CEO της Pfizer, σημειώνοντας ότι «η πανδημία έδωσε μια ευκαιρία στον άνθρωπο ν’ αποδείξει ποια είναι η δύναμη της επιστήμης».

Για την περίοδο των lockdowns είπε ότι «ήταν δύσκολες στιγμές για όλο τον κόσμο, είχαμε σκοτάδι και μπορέσαμε να το ξεπεράσουμε. Ακόμη δεν είμαστε τελείως έξω από τον κίνδυνο αλλά είμαστε σε πολύ διαφορετικό μέρος επειδή η επιστήμη μπόρεσε να προσφέρει στον άνθρωπο αυτά που έπρεπε κι αυτά που οφείλει να προσφέρει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο