Το λευκό τριάνταφυλλο στην άδεια καρέκλα της Φώφης Γεννηματά

1 month ago 1

Οι σύνεδροι επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Νίκο Ανδρουλάκη, κατά την είσοδό του στον χώρο του 3ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και αμέσως μετά ακολούθησε ένα συγκινητικό βίντεο-αφιέρωμα στην Φώφη Γεννηματά που συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε.

Αντόνιο Κόστα: Όλοι χρειαζόμαστε μια ισχυρή και προοδευτική Ελλάδα

Tην πίστη ότι το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής μπορεί να πετύχει μια σημαντική νίκη στις επόμενες εκλογές εξέφρασε μεταξύ άλλων ο Αντόνιο Κόστα, πρωθυπουργός της Πορτογαλίας και πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος στο ιδιαίτερα θερμό μαγνητοσκοπημένο μήνυμα με το οποίο χαιρέτισε το 3ο Συνέδριο του κόμματος.

«Αυτό το συνέδριο είναι μια αποφασιστική στιγμή για να επιβεβαιωθεί η μεταποίηση και η δύναμη του κόμματος ενόψει των εκλογών του 2023. Είναι η εξηκοντάλεπτο για την ανατολή του πράσινου ήλιου. Όλοι χρειαζόμαστε μια ισχυρή και προοδευτική Ελλάδα», ανέφερε ο Πορτογάλος πρωθυπουργός στο μήνυμα του που μεταδόθηκε πριν ανέβει στο βήμα ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Αντόνιο Κόστα τόνισε ότι η προοδευτική Ελλάδα «είναι ικανή να προωθήσει την μεταποίηση στην Ευρώπη προς την ευημερία, την αλληλοσυμπαράσταση και την εξόντωση των ανισοτήτων. Χρειαζόμαστε τη δύναμή σας για να ενισχύσουμε το βάρος της πολιτικής μας οικογένειας και της προοδευτικής και φιλοευρωπαϊκής αριστεράς. Μόνο έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε το ευρωπαϊκό πλάνο και να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη».

Ο κ. Κόστα επικαλέστηκε την εποικοδομητική δίωρη συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, τον Μάρτιο στη Λισαβόνα αλλά και στην μαζική συμμετοχή των φίλων και μελών του Κινήματος στις εσωτερικές εκλογικές διαδικασίες τον Δεκέμβριο και την 8η Μαΐου.

«Αγαπητέ Νίκο, υπό την ηγεσία σου το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει τώρα την ευκαιρία να ανοιχτεί στην ελληνική κοινωνία, να ανανεώσει τις ιδέες, να προωθήσει έναν ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες και να βγει από το συνέδριο ενωμένο και δυνατό κόμμα», επισημαίνει ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας.

Ανδρουλάκης στο 3ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Η Σοσιαλδημοκρατία επιστρέφει

Δείτε όλο το άρθρο