«Συγγνώμη λάθος Ανδρουλάκης»: Εξηγήσεις Μουζέλη για τη δήλωση που εξόργισε το ΠΑΣΟΚ

6 days ago 2

Μια δήλωση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Μουζέλη, πως ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, βρέθηκε στα γραφεία της Κουμουνδούρου. Η δε Χαριλάου Τρικούπη είχε μιλήσει για μυθιστορηματική επινόηση.  

Ο ίδιος ο Νίκος Μουζέλης, με δήλωσή του, εξήγησε πως έκανε… λάθος και μπέρδεψε τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, με τον Μανώλη Ανδρουλάκη, τον πρόξενο της Ελλάδας στη Μαριούπολη, ο οποίος όντως επισκέφτηκε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για να συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν φανταζόμουν πως μία ομολογουμένως λανθασμένη αναφορά μου στον κ. Ανδρουλάκη θα προκαλούσε τόσο θόρυβο. Είναι προφανές πως πρόκειται για σφάλμα που έγινε εκ παραδρομής, λόγω συνεπωνυμίας με τον Έλληνα πρόξενο στη Μαριούπολη, με τον οποίον είχε συναντηθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, και σίγουρα όχι εσκεμμένα», ανέφερε ο Νίκος Μουζέλης σε δήλωσή του, απαντώντας στην οργισμένη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

«Οφείλω ωστόσο να συγχαρώ το Κίνημα Αλλαγής για τα άμεσα αντανακλαστικά του, ελπίζοντας να επιδείξουν την ίδια σπουδή και για όλα τα πραγματικά και μείζονα κοινωνικά ζητήματα», πρόσθεσε στο τέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Δείτε όλο το άρθρο