Κανονικά μετρό, ηλεκτρικός και τραμ -Πώς θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ

4 months ago 133

Επανέρχονται σταδιακά σε λειτουργία τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μετά την κακοκαιρία «Ελπίδα», που τα κράτησε καθηλωμένα, για μέρες.

Οπως ανακοινώθηκε, μάλιστα, μετρό, ηλεκτρικός και τραμ αναμένεται (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) να λειτουργήσουν κανονικά, ενώ λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινηθούν ανάλογα τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην εκάστοτε περιοχή.

Πώς θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ

Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ σήμερα, ξεκίνησαν από τις 6:00 π.μ., σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, λόγω του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης παγετού.

Κάποιες λεωφορειακές γραμμές δεν θα λειτουργήσουν από νωρίς το πρωί, ενώ άλλες θα λειτουργήσουν τμηματικά, ανάλογα με τις κατά τόπους οδικές συνθήκες, όπως συνέβη και την Τετάρτη.

Ο ΟΑΣΑ δεν έχει διευκρινίσει ποιο πρόγραμμα δρομολογίων θα χρησιμοποιηθεί, ωστόσο η σημερινή ημέρα δεν θα είναι αργία για την Αττική.

Κανονικά τα σταθερής τροχιάς

Τα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό – ΗΣΑΠ – Τραμ) αναμένεται να κινηθούν κανονικά, εκτός απροόπτου.

Τι ισχύει για τα τρένα

Παράλληλα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε την αναστολή των στάσεων εργασίας που είχε εξαγγείλει στον σιδηρόδρομο για σήμερα και αύριο, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Για να λαμβάνετε στο email σας μια επιλογή από τα καλύτερα άρθρα της Μηχανής του Χρόνου

Δείτε όλο το άρθρο