Εξαφάνιση 40χρονου στον Πύργο: Δύο προσαγωγές για την υπόθεση του Θύμιου Μπουγά

5 days ago 2

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PatrisNews, οι αρχές έχουν στην κατοχή τους βίντεο που δείχνει τη δράση των νεαρών. Στο σε λόγω βίντεο διακρίνονται εκτός από τα άτομα και οι αριθμοί κυκλοφορίας των οχημάτων τους.

Μάρτυρες ανέφεραν πως ο 40χρονος είχε προσπαθήσει να απομακρύνει τους νεαρούς αρκετές φορές, ενώ σε μια από αυτές τις προσπάθειες δημιουργήθηκε η στρεβλή εντύπωση ότι κυκλοφορούσε με αλυσοπρίονο στους δρόμους της Αγίας Βαρβάρας του Πύργου και τρομοκρατούσε τους πολίτες.

Ο Θύμιος Μπουγάς, ωστόσο, παραμένει αγνοούμενος και οι έρευνες δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα. Σύμφωνα με μάρτυρες, ο όμοιος είχε απευθυνθεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του για τις επιθέσεις που δεχόταν, ωστόσο, δεν δόθηκε η προσοχή που θα έπρεπε.

Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ στις έρευνες

Στον Πύργο βρίσκεται από την Πέμπτη και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, που πραγματοποιεί έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του 40χρονου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PatrisNews, οι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ήρθαν στην περιοχή μετά από αίτημα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και πραγματοποιούν έρευνες σε εγκαταλελειμμένα σπίτια, εκεί όπου έβρισκε καταφύγιο τα τελευταία χρόνια ο Θύμιος Μπουγάς.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ούτε ένα στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει τις Αρχές πιο κοντά στα χνάρια του 40χρονου άνδρα.

Δείτε όλο το άρθρο