Έκρηξη Συγγρού. Καραμπίνα, ρέπλικες, ένα αεροβόλο και περίπου 1.000 φυσίγγια εντοπίστηκαν στο σπίτι του 78χρονου που τραυματίστηκε

5 months ago 111

Παλαιωμένα όπλα και φυσίγγια εντοπίστηκαν στο σπίτι του 78χρονου που χθες Τετάρτη τραυματίστηκε στην έκρηξη στη Συγγρού.

Ο 78χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό καθώς φέρει εγκαύματα από την έκρηξη. Ο άνδρας έμενε στον ημιώροφο του κτιρίου όπου έγινε η έκρηξη και ήταν ουσιαστικά ο μόνος ένοικος καθώς στο υπόλοιπο κτίριο στεγάζονται γραφεία τα οποία είναι ακόμη υπό διαμόρφωση. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε γειτονικά κτίρια και έσπασαν τζάμια σε απόσταση 200 μέτρων.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως σε έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα του 78χρονου εντοπίστηκε ένα μίνι οπλοστάσιο. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε μία καραμπίνα, ρέπλικες, ένα αεροβόλο και περίπου 1.000 φυσίγγια.

Πάντως πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν πως τα όπλα δεν έχουν σχέση με την έκρηξη καθώς αυτή φέρεται να προκλήθηκε από διαρροή αερίου ή διαρροή πτητικού εύφλεκτου υλικού.

Για να λαμβάνετε στο email σας μια επιλογή από τα καλύτερα άρθρα της Μηχανής του Χρόνου

Δείτε όλο το άρθρο